«

»

Φεβ 22

Αίτηση – Δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές 2017

Από τις 20-02-17 μέχρι τις 2 Μαρτίου η υποβολή αίτησης για τις πανελλαδικές

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2017 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Η προθεσμία ορίζεται από την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ως και την Πέμπτη 2 Μαρτίου για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ). Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Τις σχετικές εγκυκλίους και τα αντίστοιχα υποδείγματα οι υποψήφιοι μπορούν να τα αναζητούν είτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείαςwww.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  είτε στους παρακάτω συνδέσμους.

 

  1. Εγκύκλιος για υποβολή Αίτησης ? Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 των ΓΕΛ

  2. Υπόδειγμα αίτησης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 των ΓΕΛ

  3. Εγκύκλιος για την υποβολή δικαιολογητικών για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2017