«

»

Απρ 30

1ο Σχολείο Ψηφιακής Νοημοσύνης στην Ελλάδα (Λάρισα, 25-29 Ιουνίου 2018)

Summer Academy για μαθητές 10-15 ετών & Ακαδημία Γονέων Με την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου & με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας

Με κύριο μέλημά μας την καλλιέργεια της ψηφιακής νοημοσύνης των παιδιών, υλοποιούμε από 25 – 29 Ιουνίου 2018 και ώρες 9:00 έως 14:00, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας (Κούμα 28), το 1ο Σχολείο Ψηφιακής Νοημοσύνης στην Ελλάδα (www.life4.gr)!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

1) ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ (10 ? 15 ετών)

Το πρόγραμμα σπουδών έχει μελετηθεί από ειδικούς επιστήμονες (Μηχανικούς, Γιατρούς, Νομικούς, Φυσικούς κ.ά.) και προσφέρει ένα περιβάλλον βασισμένο στην τεχνολογία όπου η δημιουργικότητα και η καινοτομία συναντώνται με την εκμάθηση δεξιοτήτων ζωής. Εστιάζουμε σε εξειδικευμένα θέματα με σκοπό οι μαθητές μας να αποκτήσουν κριτική σκέψη, αυτοπεποίθηση, να μπορούν να καινοτομήσουν ως ψηφιακοί πολίτες του αύριο, αλλά και να είναι σε θέση να προστατέψουν την προσωπική τους υγεία και ασφάλεια.

2) ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ

Απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, ανεξάρτητα από ηλικία και μόρφωση, σε μελλοντικούς γονείς, γονείς ατόμων με αναπηρίες, όπως επίσης και σε εκπαιδευτικούς, ενήλικες τρίτης ηλικίας. Περιλαμβάνει 5 αυτόνομα ημερήσια εκπαιδευτικά προγράμματα για γονείς σχετικά με τη διαδικτυακή ασφάλεια, τον εθισμό, & τους τρόπους αντιμετώπισης! Αποσκοπούν στο να βοηθήσουν την οικογένεια να καλλιεργήσει ασφαλείς, υπεύθυνες και δημιουργικές συμπεριφορές στο διαδίκτυο μέσω της ψηφιακής νοημοσύνης.

Σ? αυτά τα ιδιαίτερα καινοτόμα και πρωτοποριακά προγράμματα, στα οποία θα διδάξουν έγκριτοι και έμπειροι επιστήμονες, σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο www.life4.gr .

Θα υπάρχουν 2 μικρά και 1 μεγαλύτερο διάλειμμα κατά το οποίο θα προσφέρεται δεκατιανό γεύμα και χυμός.

Πληροφορίες: 6985727647 (9:00-18:00) και www.life4.gr

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα σπουδών των Ακαδημιών μαθητών και γονέων στη συνημμένη επιστολή.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΕΕΠΕΚ (Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας) μαζί με την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο

Επισυναπτόμενη επιστολή: Επιστολή για συμμετοχή στο 1ο Σχολείο Ψηφιακής Νοημοσύνης