«

»

Μαρ 31

1ο βραβείο για το σχολείο μας στον 12ο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό: «ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΔΙΚΤΥΑ Φαίνομαι. Είμαι; Επιλέγω…» Σχολικό έτος: 2022 – 2023

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ., σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, στα πλαίσια των σχολικών δραστηριοτήτων, διοργάνωσαν για το σχολικό έτος 2022-2023 σχολικό διαγωνισμό που απευθύνεται στην Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού, στην Α΄, Β΄, Γ΄, Γυμνασίου και Α, Β΄, Λυκείου με θέμα: «ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΔΙΚΤΥΑ Φαίνομαι. Είμαι; Επιλέγω…».

Το σχολείο μας συμμετείχε με οκτώ (8) συνολικά δημιουργίες μαθητών και μαθητριών μας και συγκεκριμένα με τρία (3) εικαστικά – ζωγραφιές μαθητριών της Β τάξης του Γυμνασίου και πέντε βίντεο – κόμικ μαθητών και μαθητριών της Γ τάξης του Γυμνασίου και απέσπασε το πρώτο βραβείο σε επίπεδο Γυμνασίου.

Η εργασία που βραβεύτηκε ως η καλύτερη είναι ένα βίντεο – κόμικ που δημιούργησαν οι μαθήτριες της Γ Γυμνασίου: Κότσκος Φλοριάννα, Μητσιμπόνα Φωτεινή και Χαλκιά Χρυσούλα. Οι μαθήτριές μας θα παραλάβουν το βραβείο τους, που είναι ένα ποδήλατο για την κάθε μία, σε ειδική τελετή την Πέμπτη 6 Απριλίου, το απόγευμα, στο χώρο του ΚΕΝΤΡΟΥ  ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ  – Ο.ΚΑ.ΝΑ.  Μανωλάκη 11Δ, τηλ. 2410 555935.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις υπέροχες δημιουργίες τους, με τις οποίες εκπροσώπησαν το σχολείο μας καθώς και τις μαθήτριες που βραβεύτηκαν για την δημιουργία τους, με το πρώτο βραβείο.

Η συγχαρητήρια επιστολή του αναπληρωτή ΔΔΕ Λάρισας και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού 

Το 1ο Βραβείο – Βίντεο – κόμικ 

Δείτε όλες τις δημιουργίες των μαθητών/τριών μας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Βίντεο – κόμικ 2

Βίντεο – κόμικ 3

Βίντεο – κόμικ 4

Βίντεο – κόμικ 5

                                                     Ζωγραφιά1 – Κόντου Αναστασία

ΚΟΝΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

                                                     Ζωγραφιά2 – Καψάλη Φρειδερίκη, Παπαευθυμίου Βασιλική

ΚΑΨΑΛΗ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ - ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

                                                       Ζωγραφιά3 – Δεσπολλάρι Μαριλένα, Καραγκιώζη Δήμητρα

ΔΕΣΠΟΛΛΑΡΙ ΜΑΡΙΛΕΝΑ - ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ