«

»

Απρ 06

Συμμετοχή του σχολείου μας στη δράση «Γυναίκες των Επιστημών, των Γραμμάτων και των Τεχνών»

Την Τετάρτη 5 Απριλίου στην Αίθουσα τελετών Βασιλείου Φαρμάκη στην Ελασσόνα πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα Εκπαιδευτική δράση του Δήμου Ελασσόνας, με τίτλο “Σημαντικές προσωπικότητες γυναικών του 20ου και 21ου αιώνα που διακρίθηκαν στον επαγγελματικό χώρο, στο χώρο των επιστημών, των γραμμάτων και των τεχνών”, σε συνεργασία με σχολικές μονάδες Δήμου Ελασσόνας.

Το σχολείο μας συμμετείχε με μία εργασία των μαθητών και μαθητριών της Γ Τάξης του Γυμνασίου αφιέρωμα στην προσωπικότητα και το έργο της Αλκη Ζέη. Την εργασία παρουσίασαν οι μαθήτριες της Γ Γυμνασίου Κοντοτάσιου Μακρίνα, Κότσκο Φλοριάννα, Μουλτσιά Μαρία, Πάσχου Αργυρώ, Πούλιου Ιωάννα και Σαπουνά Ευαγγελία-Σωτηρία. Την επιμέλεια της παρουσίασης και την καθοδήγηση των μαθητών/τριών είχε η εκπαιδευτικός Καπετάνου Χρυσούλα ΠΕ02-Φιλόλογος.

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες για την ωραία παρουσίαση της εργασίας στην όμορφη εκδήλωση αφιέρωμα στην Ημέρα της Γυναίκας.

Δείτε την εργασία ΕΔΩ

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

ekdilosi_gynaikes_elassona (72 of 150)_6 ekdilosi_gynaikes_elassona (78 of 150)_11 ekdilosi_gynaikes_elassona (86 of 150)_2