«

»

Μάι 17

Συμμετοχή στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της ΠΑΕ-ΑΕΛ με τίτλο «Fair Play σε όλα τα επίπεδα της ζωής».

fairplay2Με μια ακόμη ουσιαστική και ταυτόχρονα, άκρως συμβολική επίσκεψη στο σχολείο μας, ολοκληρώθηκε σήμερα για την ΠΑΕ ΑΕΛ ο κύκλος εφαρμογής για την σεζόν 2022-23 του Εκπαιδευτικού Προγράμματός με τίτλο «Fair Play σε όλα τα επίπεδα της ζωής». 

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ επέλεξε να επισκεφθεί το σχολείο μας κλείνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2022-2023, την Τετάρτη 17 Μαϊου ανήμερα των 59ων γενεθλίων της ομάδας. Η επιλογή του σχολείου μας για την ημέρα αυτή δεν ήταν τυχαία αφού η Τσαριτσάνη είναι η γενέτειρα του θρύλου της ΑΕΛ, Γιώργου Μητσιμπόνα. 

fairplay1

Το πρόγραμμα εξελίχθηκε μέσα σε κλίμα γιορτής και ενθουσιασμού. Η ανταλλαγή ευχών αλλά και οι αναφορές τόσο στον αείμνηστο, Γιώργο Μητσιμπόνα, όσο και στην ιστορικότητα του χώρου, βοήθησαν ώστε η συζήτηση να «ζεσταθεί» γρήγορα και να εξελιχθεί με ενεργή συμμετοχή των μαθητών, θίγοντας θέματα όπως η αξία και τα οφέλη ενός δίκαιου αγώνα για την διεκδίκηση των στόχων μας και φυσικά, ο σεβασμός στις ιδιαιτερότητες του καθενός, η αποδοχή της διαφορετικότητας, η αντιμετώπιση unfair συμπεριφορών και όλα όσα μπορεί να συναντήσει κάποιος μέσα κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, σε οποιαδήποτε φάση της ζωής του και αν βρίσκεται. 

Ακολούθησαν φωτογραφίες και αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές. Ήταν μια ιδιαίτερη εκδήλωση γεμάτη ζωντάνια, χαρά και ικανοποίηση για όλους και όλες.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ