«

»

Νοε 08

Αναστολή λειτουργίας σχολείου – Σύγχρονη Τηλεκπαίδευση

Αξιότιμοι  γονείς  και αγαπητοί μαθητές του Γυμνασίου και των Λυκειακών τάξεων Τσαριτσάνης

Από τις 09-11-2020 ως και τις 30-11-2020 σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19 τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και τα μαθήματα θα συνεχιστούν μέσω τηλεκπαίδευσης.

Καθημερινά και σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου, οι μαθητές θα εισέρχονται στη διαδικτυακή τάξη του κάθε εκπαιδευτικού, την ώρα ακριβώς  που θα είχαν μάθημα μαζί του, αν βρίσκονταν στη φυσική τάξη.

Θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα webex (η οποία θα σας ζητηθεί να εγκατασταθεί την πρώτη φορά που θα πατήσετε τον σύνδεσμο του εκπαιδευτικού). Οι μαθητές θα εισέρχονται στην διαδικτυακή τάξη βάζοντας το ονοματεπώνυμό τους και το mail που τους  δόθηκε από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (sch), μέσω του σχολείου.

Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική και θα λαμβάνονται απουσίες κάθε ώρα διδασκαλίας.

Θα χρειαστεί επίσης να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές η πλατφόρμα e-class , ώστε να υπάρχει ανατροφοδότηση ασκήσεων, σημειώσεων. Και σε αυτή οι μαθητές θα εισέρχονται  χρησιμοποιώντας το usermane και το password του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου που έχουν.

(για παράδειγμα: αν το mail του μαθητή είναι: a876543@sch.gr, τότε το username  είναι το a876543, ενώ το password είναι το ίδιο που χρησιμοποιεί ο μαθητής  στο mail του στο ΠΣΔ a876543@sch.gr)


photo
Για να μπείτε στο email του Π.Σ.Δ. πληκτρολογήστε σε έναν browser (π.χ. στο google chrome ή στον Mozilla) την διεύθυνση webmail.sch.gr και για να συνδεθείτε χρησιμοποιείστε στο όνομα χρήστη (username) και στον κωδικό πρόσβασης  (password) τα στοιχεία που έχετε για την σύνδεσή σας στο Π.Σ.Δ.

Στα παραπάνω e-mail στάλθηκε η  λίστα με τους συνδέσμους των ηλεκτρονικών τάξεων του κάθε εκπαιδευτικού καθώς και η ώρα έναρξης κάθε διδακτικής ώρας από την 1η έως και την 7η.

Έναρξη πρώτης ώρας  8:10 π.μ.

Καλή δύναμη σε όλους και σύντομα πάλι μαζί στο σχολείο μας!!!!!